TOP

Castells inflables itinerants perquè els infants gaudeixin de la Pasqua a Formentera

Els dies 20, 21, 22 i 23 d’abril el Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, organitzarà “un circuit de castells inflables itinerants que recorrerà els principals nuclis urbans de Formentera per oferir una activitat d’oci durant les vacances de Pasqua per als infants de l’illa”, segons ha explicat la consellera del ram, Vanessa Parellada.
Aquesta activitat serà gratuïta i va adreçada a infants d’entre 3 i 12 anys. Tres monitors ordenaran l’entrada als castells per edat i torns. En concret, s’instal·laran cada jornada quatre castells inflables de diferents mides i adequats a diferents edats.

Característiques
Els més menuts tendran al seu abast un castell de colors per saltar de 3 x 3 m. Una altra de les propostes és un castell decorat amb motius de Spiderman, té una zona de salt i tobogan, i unes mides de 5 x 4 m. El Texas, amb temàtica de Mickey Mousse, també compta amb una pista central de salts, dos tobogans i fa 6,5 x 4,7 m. Finalment, per als més grans hi ha un castell de 7 x 6 m amb dos tobogans de major alçada, una zona de salt i està decorat amb temàtica de dibuixos animats com Masha, Doraimon, Bob Esponja o Angry Birds.

Itinerari
Dimecres 20 d’abril, CEIP Mestre Lluís Andreu, Sant Francesc
Dijous 21 d’abril, plaça de les Illes Pitiüses, la Savina
Divendres 22 d’abril, CEIP el Pilar, la Mola
Dissabte 23 d’abril, Espai Cultural, Sant Ferran

Horari
D’11.00 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.00 h

Compartir

PROGRAMES