L’onze inicial del Formentera B del partit contra el Sant Rafel.

Càstig al filial en el temps de descompte (Formentera B – 1 Sant Rafel – 2)

La SD Formentera B va caure en la cinquena jornada de Regional Preferent davant el Sant Rafel per 1 a 2, en un partit que va perdre en el temps afegit.
L’equip entrenat per Armando va començar amb molt bon ritme i va saber contrarestar l’ofensiva rafalera fent-se fort a la zona de mitjos.
El partit va estar molt igualat des del primer moment, però l’equip eivissenc va poder avançar-se al marcador al minut 25, amb dos xuts potents que es varen trobar amb un gran Pedro Arribas, que va efectuar dues aturades providencials quan més ho necessitava el seu equip.
Aquesta bona acció va donar aire als roigs-i-negres, que posaren una marxa més i dominaren la recta final de la primera part.
El gol del Formentera B va arribar al minut 40. Un centre d’Adan Ferrer el va recollir Nico Dellamea des de banda esquerra i, després de fer una gran carrera, va superar el porter eivissenc amb molt bona definició. Amb aquest gol s’arribava al descans.
En la segona part, el Formentera va moure files i va donar entrada a Liam Prado, en substitució d’Adan Ferrer, que només entrar al terreny de joc va estar a punt de marcar el segon.
Per la seva banda, el Sant Rafel no es va fer enrere i va cercar el gol en tot moment. Un premi que va aconseguir en una jugada a pilota aturada quan se sobrepassava minut 90, amb un remat dins l’àrea formenterera que va posar l’empat al marcador.
Al 92, una treta de falta des de banda esquerra la va rematar sol dins l’àrea petita el rafaler Lourens, que va posar l’1 a 2 definitiu.
Ja no va quedar temps de reacció del Formentera que va perdonar en els minuts decisius d’un partit en el qual va merèixer més.