TOP
Tos, febre i sensació de manca d’aire són alguns dels simptomes de la covid-19.

Cauen per sota dels 500 els casos actius a les Pitiüses

Formentera ha registrat un nou cas de covid-19 en les últimes hores, si bé també s’han produït diverses altes durant el cap de setmana. Segons informa l’Àrea de Salut, no hi ha cap pacient formenterer que requereixi hospitalització, ja que tots els contagiats d’aquesta illa són lleus o asimptomàtics. Les mateixes fonts informen que a Formentera hi ha set pacients aïllats a casa i rebent seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia, s’han diagnosticat a Formentera 124 casos de coronavirus.

Cauen els casos actius 
En l’àmbit pitiús, han baixat els casos actius per sota dels 500, concretament 484 (16 menys que ahir), de manera que Formentera i Eivissa tornen a situar-se en xifres inferiors a fa 25 dies.
En les darreres hores, s’han detectat tres nous contagis, dos a Eivissa i l’esmentat de Formentera. A més, s’han donat 19 altes, per la qual cosa ja són 3.123 els pacients curats, una xifra que representa que el 86% del total de contagiats ja ha superat la malaltia des de l’inici de la pandèmia.
Actualment hi ha 42 persones hospitalitzades en la salut pública pitiüsa, 31 en les unitats covid de l’Hospital Can Misses, sis a l’UCI i cinc a la part medicalitzada de l’hotel pont. A més, 442 persones reben seguiment domiciliari pel seu estat lleu o asimptomàtic per part dels equips d’Atenció Primària.
Finalment segueix descendint la xifra de professionals en vigilància activa fins als 31, dels quals 19 romanen positius.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES