TOP

Comença el III Fòrum Posidònia Project 2019

La presidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el conseller de Medi Ambient, Antonio J.Sanz, han donat avui la benvinguda als assistents de les taules de treball del III Fòrum Posidònia Project. En aquesta primera jornada de feina s’estan fent taules de treball amb tècnics del Consell Insular de Formentera i del Govern Balear, empreses locals, associacions ciutadanes i ONG per analitzar diferents aspectes relacionats amb l’aigua, els residus, els plàstics, la mobilitat terrestre i marítima, la transició energètica i la posidònia.

Nous reptes per Formentera
“Del debat i l’anàlisi d’aquesta primera jornada sortirà una proposta amb nous reptes i un compromís de millora per al futur que es presentarà demà en l’inici del Fòrum”, segons ha declarat la presidenta que ha animat a tots els assistents a “posar sobre la taula els principals reptes mediambientals i de sostenibilitat als que s’enfronta Formentera en els pròxims anys”, segons ha declarat.

Demà divendres, obert a tothom
Demà se celebrarà el segon dia del Fòrum que serà obert al públic. A partir de les 9.00 h a la Sala de Cultura-Cinema es presentaran els resultats dels grups de treball de la jornada d’avui, així com els resultats dels projectes apadrinats en 2017. També hi haurà ponències, projecció de documentals i taules rodones. Aquí podeu consultar el programa complet. 

Compartir

PROGRAMES