TOP
Imatge d’arxiu de l’Escola d’Estiu.

Comencen les escoles d’estiu a l’espera d’admetre més infants els pròxims dies

Avui 165 infants d’entre 3 i 12 anys i 25 monitors (tres d’ells auxiliars d’atenció per a nens amb necessitats especials) han començat l’escola d’estiu als dos centres d’educació de la Mola i Sant Francesc i a l’antiga escola de Sant Ferran. Segons informa el Consell, han quedat en llista d’espera les famílies que no han acreditat, dins termini, que ambdós progenitors es troben actius laboralment.
La institució insular ha assenyalat que, de moment, no ha pogut concretar quants infants han quedat en llista d’espera, si bé fonts consultades per Ràdio Illa apunten que es tractaria de desenes de nens. El Consell ha afegit que s’estudiaran els casos per anar-los incorporant els pròxims dies en la mesura del possible. Així mateix, el Consell continua treballant per contractar més personal que reforci l’equip de monitors i monitores, cosa que permetria la disminució de la llista d’espera. Així mateix, l’administració ha avançat que les famílies no residents a Formentera han quedat excloses de les inscripcions.
L’Escola d’estiu 2022 es perllongarà fins al 31 d’agost, amb un horari que permet l’estada als centres des de les 8 fins a les 14.30 h.
La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, destacà durant la presentació d’aquesta iniciativa, el passat 6 de juny, que “amb aquesta oferta el Consell vol ajudar que les famílies de Formentera puguin fer feina durant l’estiu, en plena temporada alta, però també volem donar una alternativa d’oci per als infants on tinguin un espai per créixer, jugar, compartir, aprendre i divertir-se acompanyats de monitors que els cuidaran durant els matins de les vacances d’estiu”.

Compartir

PROGRAMES