Compromís amb Formentera sol·licita una campanya per evitar l’acumulació de residus al costat dels contenidors

Compromís amb Formentera ha anunciat que presentarà dos iniciatives i dos preguntes al Ple del mes de febrer que se celebra demà dimecres. Pel que fa a les mocions, Compromís assenyala que abans de que comencés “la passada temporada turística es van acumular davant els contenidors diferents materials de residus de gran volum”. Per aquest motiu, el partit sol·licita que es “faci una campanya informativa del servei de recollida porta a porta; així com també es posi a prop dels contenidors informació dels punts on es poden deixar aquests materials, igual que els horaris de la deixalleria i de l’abocador per facilitar al ciutadà la gestió dels residus”.

Agilització dels tràmits per instal·lar energies netes
D’altra banda, Compromís indica que després de la xerrada feta a Formentera pel Govern Balear sobre ajuts per energies netes i vist que “el termini de presentació per poder rebre les subvencions és bastant ajustat”, demana al Consell que “l’Àrea d’Urbanisme agiliti els tràmits per les llicències d’aquest tipus, per poder complir amb els terminis que dóna el Govern”.

Compromís també preguntarà sobre el camp de tir
En relació a les preguntes a l’equip de Govern, Compromís ha informat que demanarà sobre les mesures “previstes per la millora del transport públic quan es comenci a aplicar la regulació de l’entrada de vehicles” i sobre «com estan les gestions del camp de tir i la galeria de tir” i si el Consell «té previst donar solucions pels professionals i pels aficionats”.

About Author

Comments are closed.

background