TOP
El San Gwann aquest matí al port de Vila. Foto: FRS

Conclòs amb èxit el reflotament del San Gwann

El ferri San Gwann de la naviliera FRS que va encallar dissabte passat a l’illot des Malvins ha estat reflotat amb èxit en una operació que s’ha desenvolupat durant la passada nit i ja es troba amarrat al port de Vila. Les maniobres s’han fet sense incidents seguint el Pla que la companyia havia presentat ahir mateix i que va ser aprovat per Capitania Marítima.
A la nit, amb l’objectiu de realitzar l’operació en el menor temps possible, FRS va decidir iniciar les maniobres que s’han desenvolupat segons el que es preveia i amb la màxima seguretat. Les maniobres es van iniciar a les 22 h i van concloure a la una de la matinada amb l’arribada al port on ha quedat atracat.

Col·laboració en les investigacions de l’accident
Des que es va produir l’accident, FRS ha mostrat la seva col·laboració i agraïment amb les institucions, tant en el moment del rescat i evacuació del passatge com en tot el procés realitzat per a reflotar de manera ràpida i segura l’embarcació. Així mateix, la naviliera es compromet a continuar col·laborant per esclarir els fets i circumstàncies que s’estan investigant.

Estat dels accidentats
Continuen ingressats estables a Can Misses, per politraumatismes, un home de 41 anys i una dona de 32, tots dos a planta. El nen de 10 anys traslladat a l’UCI de l’Hospital Universitari Són Espases contínua a la unitat pediàtrica de crítics en estat estable dins de la gravetat.
FRS està en contacte directe amb els passatgers que viatjaven en el vaixell i segueix la seva evolució de forma continuada. Des de la naviliera es vol agrair l’actuació de la tripulació que, en circumstàncies complexes, va assistir als passatgers fins al seu rescat pels serveis d’emergència.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES