El Consell mantendrà la ubicació de l»skatepark’ al costat de la capella de sa Tanca Vella

La institució insular construirà aquesta instal·lació esportiva entre l’hort infantil i la circumval·lació de Sant Francesc, acomplint una de les reclamacions històriques dels col·lectius de joves de l’illa i que en la darrera sessió del Consell de Participació de la Infància i la Joventut de Formentera fou un dels equipaments reclamats pels representants dels tres col·legis de l’illa i de l’Institut Marc Ferrer.
El projecte està en tramitació i ha hagut de ser modificat per no afectar els elements patrimonials adjacents. La previsió del Consell és que l’equipament es porti a terme al llarg de 2018 i pel que fa al pressupost, la inversió total, comprenent la zona verda, el circuit de gent major i l»skatepark’ és de 400.000 euros. Aquest equipament aprofitarà  les instal·lacions que es desmuntaren de l’antic ‘skatepark’ i també incorporarà elements nous.

Més de dos anys sense ‘skatepark’
Cal recordar que Formentera havia tengut fins al març de 2015 un ‘skatepark’ situat a l’interior del recinte de les pistes municipals de tenis, a Sant Francesc. Ara bé, aquest ‘skatepark’ es desmuntà arran de la construcció de noves pistes de tenis i pàdel i quedà pendent d’una nova ubicació.

About Author

Comments are closed.

background