TOP
Instantània de la presentació. CIF

Consell, PIMEF i Cambra de Comerç presenten les campanyes i activitats de Nadal

El conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz, ha presentat acompanyat de representants de PIMEF i de la Cambra de Comerç, les campanyes que es duran a terme en matèria comercial aquest Nadal, a més de presentar el Mercat de Nadal i el Mininadal.

Alcaraz ha destacat la feina feta conjuntament amb les patronals per preparar totes les activitats de les festes nadalenques i, encara que s’han mantingut moltes coses d’anys anteriors, altres s’han millorat, com les casetes del Mercat de Nadal. Els canvis que s’han centrat bàsicament en les bases per optar a una d’aquestes casetes, que s’han consensuat amb PIMEF i Cambra de Comerç, especialment les relacionades amb la restauració.

Entre altres coses, s’exigeix als restauradors que optin a aquestes casetes a què emprin producte local. “També se’ls exigirà una bona relació qualitat-preu, amb el que obtindran un punt més per a l’any que ve”, ha explicat el conseller. Així mateix, prevalen els bars i restaurants que obrin més de sis mesos a l’any. “Pretenem que la gent consumeixi a Formentera i que no s’hagi d’anar de l’illa per Nadal, que tinguin una excusa per a quedar-se”, ha manifestat Alcaraz.

Les casetes nadalenques obriran de l’1 de desembre al 4 de gener. L’horari de les de comerços serà de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h. Les de restauració, per la seva banda, obriran de dilluns a dijous de 12.30 a 16 h i de 18 a 22 h. De divendres a diumenge i vespres de festius l’horari serà de 12.30 a 16 h i de 18 a mitjanit.

Quant al Mininadal, romandrà obert de l’1 de desembre al 4 de gener. De l’1 al 23 de desembre l’horari serà de dilluns a divendres de 17.30 a 19.30 h i els dissabtes d’11 a 13 h. Els diumenges i els festius romandrà tancat. Del 27 de desembre al 4 de gener de dilluns a divendres l’horari serà d’11 a 13 h i de 17.30 a 19.30 h. Els dissabtes obrirà d’11 a 13 h amb jocs i tallers.

El primer d’aquests tallers serà dissabte 2 de desembre, amb el nom ‘Fent l’Animal’ i de la mà de Fran Lucas Simón. El 9 de desembre, també dissabte, Brenda Novak serà l’encarregada del taller de màscares ‘Jugant amb els animals’, tots dos a les 11 h.

El divendres, 15 de desembre, el taller serà ‘Un Nadal reciclat’ amb Fran Lucas Simón. El divendres, 22 de desembre el taller serà de jocs amb Jugarois. Tots dos tallers seran a les 17.30 h. El dissabte, 16 de desembre, la Panera Vermella serà l’encarregada del taller de batucada dirigit a nens a partir dels 6 anys i el dissabte següent, 23 de desembre, la caseta del Mininadal acollirà l’espectacle ‘Una carretada de contes’ amb La Guilla Teatre a les 12 h.

El divendres, 29 de desembre, hi haurà un taller de reciclatge amb Daniela Carestia a les 11 h mentre que el dissabte 30 de desembre, serà el moment del taller ‘Pintar en Gran’ a càrrec de Fran Lucas Simón, que també serà l’encarregat del taller ‘Recicla, Pinta i Juga’ del 4 de gener a les 17.30 h.

La gerent de PIMEF, Lidia Álvarez, ha anunciat que posaran en marxa dues campanyes per Nadal, les dues relacionades amb la targeta Compra a Casa. La primera d’elles serà la del Black Friday, per la qual totes les compres que es realitzin el divendres en els establiments adherits al programa per un import mínim de 15 euros entraran en el sorteig d’una targeta regal de 50 euros per a gastar en els comerços de Formentera.

D’altra banda, Álvarez ha explicat que el divendres 1 de desembre s’inicia la campanya de Nadal, per la qual totes les compres que es facin des d’aquest dia al 6 de gener als establiments de Compra a Casa amb un import mínim de 20 euros, entraran en el sorteig d’una targeta regal de 500 euros.

“Actualment, hi ha 3.386 targetes circulant i 32 comerços adherits”, ha explicat la gerent de PIMEF, que ha subratllat que el programa gaudeix de bona salut “perquè ara són les botigues les que volen adherir-se a ell”.

Lina Tur, representant de la Cambra de Comerç, ha explicat que al costat del Consell, han convocat una nova edició del concurs d’aparadorisme, que ja duu 17 edicions. “Cada volta hi ha més comerços tancats en aquestes dates i s’ha hagut d’obrir el concurs a altres negocis”, ha subratllat, “però es mantenen els tres premis en diferents categories: a l’esperit nadalenc, a la creativitat i a l’originalitat”.

Aquests premis són de 200 euros cadascun a més d’una placa. La inscripció resta obert fins a l’11 de desembre. El dia 12 el jurat avaluarà els aparadors i el dia 13 es lliuraran els premis.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES