TOP
La sectorial es reunirà dues vegades l’any i ajudarà a crear polítiques d’Igualtat.

Constitució de la Secció Sectorial d’Igualtat del Consell d’Entitats

Dijous passat es va fer la sessió constitutiva de la secció sectorial d’Igualtat del Consell d’Entitats. Aquesta sectorial té com a objectiu reunir a les principals associacions de l’illa interessades a emprendre accions relacionades amb la promoció de la igualtat a l’illa i fer un full de ruta que ajudi a aconseguir aquest objectiu.

A la sessió constitutiva es va explicar el funcionament i objectius de la Secció Sectorial d’Igualtat, es va prendre nota de les persones membres titulars i suplents, es va fer la proposta per establir el nombre de reunions ordinàries anuals i es va donar compte de les tasques dutes a terme en matèria d’Igualtat des de l’inici de la legislatura.

Un total de 7 associacions varen participar en aquesta primera trobada: Espai dones, Federació Hotelera de Formentera, Club de Bàsquet, Qué celeste, Trampolí Mecànic, AVIF (Associació Veïns Illa de Formentera) i Comissió de Festes de Santa Maria. La consellera d’Igualtat i LGTBIQA+, Vanessa Parellada va agrair la participació i l’interès mostrat pels i per les representants d’aquestes entitats.

“Aquesta sectorial es reunirà dues vegades l’any i ajudarà a crear polítiques d’Igualtat, que s’han de fer de manera transversal, perquè tinguin una incidència real a Formentera, tant per part de les associacions, com per part de les diferents àrees del Consell que també estan compromeses en aquesta lluita”, definia Parellada.

Compartir

PROGRAMES