TOP
Llorenç Córdoba Marí. Arxiu.

Córdoba: “Han volgut aprofitar tot això per assaltar el poder a Formentera”

Llorenç Córdoba, president insular i diputat, ha reiterat que es nega a dimitir dels seus càrrecs i ha afirmat, amb relació a l’enfrontament amb Sa Unió, que és “víctima d’un atac personal” perquè “han volgut aprofitar tot això per assaltar el poder a Formentera”. El president ha apuntat que “han fet créixer un granet d’arena” per “interès, però ha de ser un interès molt gros per atacar una persona, la seva família i l’estabilitat i els interessos del poble de Formentera”.

Feijóo i la Fiscalia
A més, ha plantejat que si la situació és tal com ha definit Sa Unió, “si he fet xantatge a la presidenta [Prohens] i al Consell, què punyetes fan que no van a fiscalia? Estan encobrint un delicte?” D’altra banda, sobre les acusacions de la seva excoalició, ha assenyalat que “en el cas que jo hagués demanat un sobresou tampoc seria il·legal. En Feijóo i altres càrrecs del PP reben un sobresou per representació, això ho sabem per Transparència i és legal”.
Córdoba ha volgut abordar aquesta qüestió, assenyalant que el que ha reclamat és poder usar l’assignació de 2.700 euros mensuals del Parlament per pertànyer al Grup Mixt. El també diputat assevera que són els partits que conformen Sa Unió els que li han demanat aquests fons, que no ha “utilitzat i es troben en el compte bancari”: “Si he d’entregar-los, que em diguin com puc compensar les meves despeses de desplaçament” i ha argumentat que “si no fessin falta, el Parlament no faria aquesta assignació”.
Així mateix, ha destacat que el vicepresident insular i líder del PP, José Manuel Alcaraz li va demanar l’assignació del Parlament. Segons el president, Alcaraz li hauria dit que el PP “està arruïnat, necessita pagar factures de campanya i el local”.

Esmenes de Formentera
Sobre les esmenes que ha presentat al pressupost autonòmic 2024 i que el PP ha rebutjat, es pregunta: “No és un xantatge per part del Govern que es bloquegin les esmenes que ha presentat Formentera? Dependrà de si hi soc jo, o no, que vagin cap endavant” i ha afegit que “és mentida que [el tema de les esmenes] no s’hagués parlat amb els consellers” insulars i balears.
Finalment, ha declarat que “seria una bona opció” convocar unes noves eleccions al Consell de Formentera i ha conclòs: “El que hem de fer és treballar per l’illa”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES