Cucu! Ha nascut una estrella (Esporles 3 Formentera 6)

El Formentera ha començat amb bon peu la lliga de Tercera Divisió aquest diumenge a l’imposar-se amb claredat al camp de l’Esporles per tres a sis amb un repòquer de gols inclòs del davanter andorrà Cucu.

El dia, però, no ha començat de la millor manera en haver-se de quedar a Eivissa els jugadors Spizzo i Mati Hernández per problemes amb la documentació a l’hora de pujar a l’avió.

L’Esporles, un equip que la temporada passada va lluitar per no descendir de categoria, és un equip que es fa fort al seu terreny de joc de dimensions reduïdes i amb una afició -avui present al camp amb una afluència limitada per les restriccions pandèmiques- que està molt damunt del partit. Però els homes de Raúl Pérez no s’han deixat intimidar i amb l’orgull ferit encara després de la contundent derrota la setmana passada en el trofeu Trasmapi contra el CD Eivissa, han sortit al camp molt endollats.

Així, al minut 5, després d’una sacada llarga del porter fins a la frontal de l’àrea -una constant durant tot el partit en ambdós costats-, el Formentera ja ha gaudit de la primera ocasió aprofitant la segona jugada. I només quatre minuts més tard, Cucu faria pujar el primer gol a l’electrònic després que el Formentera robés una pilota en camp contrari. Pocs minuts més tard, al 16′, Cucu tornaria a trobar la xarxa després d’un rebuig que aprofitaria engaltant perfectament la bimba.

Però sense temps per respirar, el jugador local Josete retallaria distàncies, de nou en segona jugada i aprofitant-se d’una badada defensiva dels roig-i-negre que l’havia deixat sense marca. El partit es disputava amb molta intensitat amb constants arribades a banda i banda del camp i amb una capacitat resolutiva poc freqüent.

Després d’uns minuts de treva i que Borja tingués el tercer del Formentera en una ocasió clara, ha set de nou Cucu qui ha ampliat diferències al minut 31. Però només dos minuts més tard, de nou arran de la falta de contundència defensiva, Coco per l’Esporles feia pujar el segon i tornava a posar emoció al partit.

Així i tot, el Formentera podria haver marxat al vestidor amb una renda superior si Daisuke i Yago haguessin aprofitat dues clares ocasions que han set desbaratades primer per una esplèndida aturada del porter i després per la falta de punteria, en una preciosa vaselina que ha sortit fregant el pal.

La segona meitat ha començat amb l’Esporles espitjant. L’equip del ponent mallorquí ha gaudit de dues ocasions en els primers deu minuts de nou aprofitant errors de marcatge dels formenterers. Però només cinc minuts i després d’una gran jugada de Daisuke, Cucu ha tornat a avisar als contraris que avui ell estava tocat pel gol i ha estat a punt d’anotar-se el quart.

El partit ha transcorregut per uns minuts de certa tranquil·litat -això sí, l’àrbitre ha anul·lat de forma incomprensible un gol als roig-i-negre per una falta inexistent- fins que Amaya, acabat de sortir al camp, ha marcat el quart, ara sí, després d’una nova bona jugada de Daisuke. I només dos minuts més tard i després d’una magistral jugada d’estratègia, Cucu ha marcat el cinquè del Formentera i eixamplava de forma molt contundent la diferència col·locant el 2 a 5. Aquest marge encara s’incrementaria pocs minuts després quan, amb Daisuke de nou de protagonista amb una jugada plena de qualitat, ha passat a Cucu que ha fet el sisè del Formentera i el cinquè del seu compte particular.

Ja a les acaballes del partit, l’Esporles, novament en una rematada fàcil, en solitari, ha fet el seu tercer definitiu, alertant als homes de Raúl Pérez que encara toca treballar força en defensa malgrat que avui l’eficiència del Formentera de cara el gol hagi deixat aquesta mala actuació defensiva en un segon pla.