TOP

Cursos formatius de franc per a empreses i treballadors

El 21 de març comença el programa de cursos gratuïts ‘Fent Pimef’, organitzat per l’associació d’empresaris de l’illa, i subvencionat pel Consell.
El programa té com a objectius la formació i l’assessorament d’empreses i treballadors, i està orientat a donar eines tecnològiques, d’informació i comunicació que ajudin positivament en el desenvolupament i viabilitat de les empreses i dels seus treballadors.

Els cursos
• III Taller de fotografia per a empreses. 21, 23, 24 i 28 de març. Presencial. A la seu de la PIMEF.
• Com incorporar la igualtat a la teva empresa. 22 de març. En línia
• Lideratge i treball en equip. 24 i 25 de març. En línia.
• Atenció al client, comunicació i venda. 28 i 29 de març. En línia.
• Teoria i pràctica de les monedes complementàries. 29 de març. Presencial. A la seu de la PIMEF.
• Revenue Management hoteler. 30 i 31 de març. En línia.

Necessitat d’incorporar la igualtat en tots els àmbits
La presidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, ha assenyalat que “aquests cursos ajuden els petits empresaris de l’illa a millorar en la seva competència”. La presidenta també ha destacat el curs sobre igualtat; “és una satisfacció i també una necessitat que incorporem la igualtat en tots els àmbits, que estigui cada volta més present en el món empresarial i, per tant, en la societat”.

Formació per a una contínua renovació
Per la seva banda, Lidia Álvarez, gerent de la Pimef, ha explicat que “des de la patronal estam contents de continuar oferint tant a empreses com a treballadors formació necessària i important per a una contínua renovació a les pimes que permeti millores per oferir serveis i productes de qualitat a Formentera”.

Les persones interessades a participar en els cursos podeu inscriure-us telefonant al 971 32 25 20 o enviant un correu a info@pimef.es.
Les places són limitades.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES