TOP
David Padilla als estudis de Ràdio Illa.

David Padilla es classifica per la final del Premi Promeses de l’alta cuina

El formenterer David Padilla forma part del selecte grup de 10 cuiners que s’ha classificat per la final de la vuitena edició del Premi Promeses de l’Alta Cuina de l’escola Le Cordon Bleu, que se celebra el 23 d’abril a les instal·lacions de Madrid d’aquest prestigiós centre formatiu. Encara no es coneixen els detalls de la final, però Padilla ha avançat que “segurament s’haurà de fer un plat amb moltes pautes”. El formenterer ha indicat “que està molt il·lusionat i content” per haver-se classificat, després d’intentar-ho fa dos anys. Per aquest motiu afirma que “vol agrair a tothom que ha votat per jo” i ha afegit que a la final “ho donarà tot”.
El concurs, en el qual s’hi van presentar centenars d’aspirants, ofereix com a premi continuar formant-se a l’escola Le Cordon Bleu, amb dues beques per al primer i el segon classificat, dotades amb 23.000 i 8.500 euros, respectivament.

L’únic representant de les Illes Balears
Padilla, que és l’únic balear que ha passat a la final, ha aconseguit el vot favorable de 522 usuaris i el suport del jurat del premi, que ha valorat la seva vídeo recepta ‘Mosaic d’Hivern‘, un plat amb salmó farcit de verdures de temporada que contenia ingredients de Formentera com fonoll marí, farina de xeixa i vi blanc des Cap.
El formenterer, que començà la seva formació a l’FP de Cuina de l’Institut Marc Ferrer, i que actualment estudia el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT de Barcelona, aconseguí el novembre de 2019 la tercera posició en el concurs GM Chef Alimenta tu talento amb la tapa ‘Cucurutxo a banda’. Amb aquest podi, Padilla guanyà l’oportunitat de completar un període en pràctiques en el restaurant, distingit amb dos estrelles Michelin, Les Cols, a Olot, de la xef Fina Puigdevall.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES