TOP
David Padilla i Martín Berasategui, avui a Madrid.

El formenterer David Padilla queda tercer en la final del GMChef 2019

David Padilla ha aconseguit el tercer lloc en la final del concurs gastronòmic GMChef Alimenta tu talento 2019 que se celebrà ahir a l’Espai Florida Retiro de Madrid. El formenterer, que començà la seva formació en l’FP de cuina de l’Institut Marc Ferrer, i que actualment estudia el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT de Barcelona, ha presentat la tapa Cucurutxo a banda, tal com avançà a Ràdio Illa el mes passat.
El deu estrelles Michelin Martín Berasategui, juntament amb altres experts, ha format el jurat que ha atorgat el tercer lloc a Padilla. A més, el mateix Berasategui, al costat d’Ignacio Aguado, vicepresident de la Comunitat de Madrid, ha entregat les distincions als premiats.

Pràctiques en un restaurant d’Estrella Michelin
Amb aquesta meritòria classificació David Padilla ha guanyat l’oportunitat de completar un període en pràctiques en el restaurant, distingit amb dos estrelles Michelin, Les Cols, a Olot, de la xef Fina Puigdevall.
La guanyadora del GMChef ha set la catalana Carla Peyron i la segona classificada, la manxega Cristina Ramírez.
En aquesta 4a edició el concurs ha comptat amb la participació de més de 1.000 alumnes de primer any d’hostaleria i cuina procedents de 159 escoles de tot l’Estat.

Compartir

PROGRAMES