Formentera per Siria i Pawi amb actuacions i paella solidària

La plaça de Sant Francesc s’ha despertat amb una instal·lació en forma de precària tenda de campanya, simulant un camp de refugiats, on es podia llegir «Caminar tota una vida» una frase de Joan Brossa per animar en la participació a la jornada solidària de demà en favor de Síria i Pawi (Etiòpia).

Els actes organitzats per l’ONG Progreso y Desarrollo Humano començaran a les 13.30 h a l’envelat de Sa Senieta (Sant Francesc), amb una paella solidària per 12 euros, que a més de l’arròs inclou ensalada pagesa, vi, fruita i cafè caleta.

A partir de les 16 h començaran les actuacions amb una animació a càrrec del Casal de Joves, a les 16:30 h serà el torn de l’escola de ball Dancing Control i a les 18 h pujaran a l’escenari Fabiana SchulzPaz Aguado i Paco Romero. A les 19 h actuarà la Banda Municipal de Música de Formentera, que deixarà pas a Maria José Cardona i a Ana Bella i la seva Banda i per acabar, Luna Martínez Dj Set. A més a més, de forma paral·lela a les actuacions, hi haurà un mercadet solidari amb la participació de diversos artesans i artistes de Formentera i on es vendran bosses de mà elaborats per dones refugiades als camps de Lesvos. La recaptació d’aquest mercadet anirà destinada a dones refugiades a l’illa grega de Lesvos.

About Author

Comments are closed.

background