TOP
L’equip de música i el generador requisat per la Policia Local.

Desallotjada una festa il·legal as Cavall d’en Borràs, en ple Parc Natural

La Policia Local de Formentera ha desmantellat avui, cap a les 4 h de la matinada, una festa il·legal a la zona des Cavall d’en Borràs, en ple Parc Natural de ses Salines, segons informa el Consell. Els agents han intervingut els equips de música professionals i el generador utilitzats durant l’esdeveniment i han denunciat a dues persones com a organitzadors d’una festa en una zona natural protegida.
Aquestes actes es remetran a la conselleria insular de Medi Ambient i a la conselleria balear de Medi Ambient, les administracions encarregades de gestionar aquestes denúncies.

Salut pública i danys al mobiliari
D’altra banda, en nota de premsa el Consell informa que el passat 22 de juliol, al voltant de les 2 h, es va detenir una persona per un suposat delicte contra la salut pública. El detingut va ser sorprès in fraganti per la patrulla de la Policia Local mentre venia un tros d’haixix a la localitat des Pujols. Al detingut se li van intervenir tres trossos més d’haixix i gairebé tres-cents euros de sous en efectiu.
Així mateix, també el passat 22 de juliol, devers les tres de la matinada es va detenir una persona acusada d’un presumpte delicte de danys en el mobiliari. Els primers indicis apunten que el detingut anava amb una cadena de ferro colpejant i destrossant vehicles i alguns establiments a la població de Sant Francesc.
També varen ser denunciades dues persones, el passat 23 de juliol as Pujols, per conduir sota els efectes de l’alcohol. En aquest cas, els agents varen realitzar les corresponents diligències per la presumpta comissió d’un delicte contra la seguretat viària.
Tots els detinguts van ser lliurats a la Guàrdia Civil de Formentera perquè es continuassin les diligències d’indagació i recerca oportunes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES