TOP
Formentera compta amb 6.216 persones amb la pauta completa de vacunació.

Descens dels contagis per covid

En les darreres 24 h, i segons actualitza la conselleria balear de Salut, hi ha hagut sols un nou contagi de coronavirus a Formentera. Així, el total d’infectats amb quadre lleu que resten sota seguiment d’atenció primària i aïllats a casa o a l’hotel pont és de 124. Una jornada més, la conselleria de Salut no ha especificat l’estat dels 3 pacients ingressats a planta a l’hospital de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 628 casos de coronavirus a Formentera.
A Eivissa s’han detectat 46 nous contagis, gairebé la mateixa xifra d’ahir divendres, amb 45 afectats. Hi ha 13 malalts ingressats a l’UCI i 79 a Planta, mentre que 2.932 persones resten sota seguiment facultatiu.

Vacunació sense cita
Dimecres vinent s’obre la vaccinació sense cita per a residents i desplaçats temporals a les Pitiüses.
A Formentera, les vacunacions es duran a terme a l’hospital de 16 a 19 h, mentre que a Eivissa, les persones interessades podran anar als centres de salut de Sant Antoni i Santa Eulària d’11 a 13.30 h i al Recinte Firal d’Eivissa.
L’objectiu del Govern és aconseguir que el nombre més gran de persones es vacuni, ja que l’última setmana van quedar buides 10 mil de les 42 mil cites que s’oferiren i es calcula que la vaccinació s’ha reduït en un 6% a Balears.

Compartir

PROGRAMES