TOP
Un 32,3% de la població, és a dir, 3.227 residents, ja s’han vacunat amb la dosi de reforç. TDF

Descens gradual de positius covid a Formentera amb 22 casos

Segons s’informa des de l’àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, a Formentera s’ha registrat un nou contagi per covid en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 22, cinc menys que dimarts passat, darrer dia que es van facilitar dades sobre la pandèmia.
Del conjunt d’afectats, 18 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que continuen havent-hi quatre persones de la nostra illa hospitalitzades a planta; tres a Can Misses i una a Son Espases.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.175 dosis i hi ha 9.992 persones que ja han completat la pauta d’immunització amb dues dosis. Així mateix, un 32,3% de la població, és a dir, 3.227 residents, ja s’han vacunat amb la dosi de reforç.

Eivissa
A la veïna Eivissa s’han detectat 20 noves infeccions, i la xifra de positius actius queda en 319 persones, de les quals 284 presenten quadre lleu.
El nombre d’hospitalitzats és de 36, amb 35 a planta, i 1 ingrés a l’UCI. Entre aquests, cal comptar-hi tres dels quatre pacients formenterers, atesos a Can Misses.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.

Dades de seguiment de la pandèmia en els centres educatius
La Conselleria balear d’Educació ha informat que actualment hi ha 52 docents de baixa als centres educatius públics de les Balears; cap a Formentera, 3 a Eivissa, 4 a Menorca i 45 a Mallorca. Aquesta xifra suposa el 0,32% del professorat dels centres públics sobre un total de 16.000 docents.
D’altra banda, segons dades aportades per la Conselleria de Salut, els positius acumulats els darrers set dies entre la població de 3 a 16 anys són d’un total de 288; cap a Formentera, 9 a Eivissa, 45 a Menorca i 234 a Mallorca. Aquesta quantitat suposa el 0,22% de l’alumnat sobre un total de 129.884 estudiants.
Finalment, els centres educatius avui dia no han comunicat grups en quarantena.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES