TOP
Instantània d’una de les propostes de benestar i desconnexió. CIF

Desconnexió i benestar amb el Formentera Zen

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la vuitena edició del Formentera Zen. Aquest esdeveniment de benestar s’inclou dins les activitats de la campanya Descobreix Formentera a l’octubre.

Més de cent cinquanta persones han participat en el certamen, que compta amb experts en psicologia positiva, intel·ligència emocional, autoconeixement, hàbits saludables, nutrició, fitness, dansa, neurociència, autocura i bellesa, somni i descans, bany sonor, ioga i meditació.

Formentera “lligada al món del benestar, la salut i la natura”
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que molts dels participants del Formentera Zen venen a la nostra illa de diferents punts de la geografia estatal i també d’Itàlia, Suïssa, Bèlgica o Alemanya. “Ho fan durant la temporada baixa en un moment en què es pot estar més en contacte amb la població de l’illa i també la seva natura, i aprofiten per assistir a unes jornades que posen la persona en el centre, per millorar el benestar del cos i la ment”, ha afirmat Ferrer, que ha afegit que “a les xarxes socials dels ponents i participants ha ressonat el nom de Formentera lligat al món del benestar, la salut i la natura”.

Professionals de talla
En la celebració d’aquest 2022 s’ha dissenyat un programa amb sessions multidisciplinàries que abastaven totes les dimensions de l’ésser humà (física, intel·lectual, mediambiental i social). Així, professionals de la talla de Marta Verona (Masterchef 6), Cesc Escolà (Operación Triunfo i Muévete en casa), Jana Fernández (El Podcast de Jana Fernández), Marta Romo (Entrena el teu cervell), Marc Oromí (The Massage House), Júlia Rovira (Vadesabores) i Teresa Arnandis (Ladyscience). També han participat en el Formentera Zen 2022 la psicòloga Elena Puig; l’artista resident a Londres Diana Pintado; l’alquimista musical José Manuel Martínez, i el professor de ioga d’origen grec Yiannis Mukta Om.

 

Els participants han estat més en contacte amb la població de l’illa i també la seva natura. CIF

Programa de benestar holístic
“Quan el somni millora, tot millora”; “Supera els límits de la teva ment”; “El poder de l’automassatge. Una relació d’amor propi”; “Supernutrició. Nodreix-te de manera saludable, plaent i eficient”; “Coneix el teu cos per entendre’l i cuidar-lo”; “Consciència i ego”, i “Hola, com va? Parlam?” són els títols de les sessions que han configurat el programa de benestar holístic.
A més, durant el Formentera Zen 2022 també ha tingut lloc una sessió de cuina en directe de receptes de temporada amb producte local i dues classes magistrals: dansa fitness i dharma ioga.

Compartir

PROGRAMES