TOP
Festa il·legal a una casa de Formentera. Arxiu

Detectades 13 festes il·legals en sols 4 dies

La Policia Local de Formentera ha intervingut en tretze festes il·legals a cases de Formentera entre el passat dijous i ahir diumenge. En aquestes actuacions han aixecat 28 actes per incompliment de l’ordenança municipal per a la protecció del medi ambient i la salut contra la contaminació.
Així mateix, han interposat 26 denúncies per desobediència o obstrucció als agents de l’autoritat en l’exercici de les seves funcions, segons la llei de seguretat ciutadana. I també han denunciat 27 vehicles per obstaculitzar la calçada o l’accés a altres habitatges.

Col·laboració de les propietats
La Policia Local està realitzant ara gestions amb les immobiliàries i propietaris dels allotjaments, que estan obligats a tenir registrats als hostes, per aconseguir la documentació dels inquilins que no es varen voler identificar i així sancionar-los per la negativa a identificar-se.
En aquest sentit, des de la Policia s’ha volgut agrair la col·laboració que estan tenint amb alguns dels propietaris. Cal destacar, que quatre de les tretze festes foren desallotjades quan va arribar la Policia Local.

De la mateixa manera, des del passat 30 de juliol, la Policia Local, juntament amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, estan muntant cada dia abans de la posta de sol un dispositiu especial de control a la zona des Cavall d’en Borràs per evitar festes al parc natural.

La presidenta del Consell, Ana Juan i el conseller d’Interior, Josep Marí, han volgut agrair als agents de la Policia Local la feina incansable que estan realitzant aquest estiu per aturar la celebració de festes il·legals, també han volgut agrair a la Guàrdia Civil de Formentera i a la USECICO el suport especial que estan donant per assegurar la seguretat a l’illa.

Venda ambulant
En darrer lloc, cal destacar que des del passat mes de maig i fins ahir 7 d’agost, la Policia Local ha aixecat 185 actes per venda ambulant. Des de la institució es recorda que s’ha editat una campanya per conscienciar als visitants i residents sota el lema: “Per protegir el comerç local, digueu NO a la venda ambulant!” on s’assenyala que les fruites, begudes, roba i complements o bijuteria que alguns venedors ambulants ofereixen a les platges no han passat els controls alimentaris ni de qualitat legals i suposen, a més, una competència deslleial per als comerços de l’illa.

La Policia Local ha aixecat 185 actes per venda ambulant. CIF

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES