Detectat un nou positiu de Formentera, que torna a tenir dos casos actius

Els equips d’Atenció Primària han detectat un nou positiu de covid-19 a Formentera. Es tracta d’un cas que presenta simptomatologia lleu i que seguirà a casa seva rebent atenció i seguiment per part dels especialistes d’Atenció Primària.
Actualment hi ha dos casos actius, és a dir, en tractament, relatius a persones de Formentera. A més del positiu anunciat avui, hi ha la jove que va donar a llum que roman ingressada a Can Misses i segueix asimptomàtica. D’ençà de l’inici de la pandèmia, s’han diagnosticat nou positius de Formentera. A més dels dos casos esmentats, sis pacients ja s’han recuperat i han rebut l’alta i s’ha produït una defunció.

Dos nous casos a Eivissa
A l’illa veïna s’han detectat dos nous casos lleus en centres de salut que rebran atenció i seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. En àmbit pitiús, la xifra de pacients actius ascendeix fins als 24 (sumant els nous dos casos d’Eivissa i el de Formentera). D’aquests, n’hi ha 17 d’hospitalitzats, dels quals quatre es troben a l’UCI i set malalts lleus romanen aïllats a casa, on reben atenció per part dels equips d’Atenció Primària.
Actualment tres de cada deu contagiats són lleus o asimptomàtics i vuit de cada 10 ja han rebut l’alta. Es compleixen 23 dies sense contagis a professionals sanitaris i 11 des que rebés l’alta l’últim treballador de l’Àrea de Salut positiu. D’ençà que començà la pandèmia a Formentera i Eivissa s’han diagnosticat 181 casos de covid-19, s’han produït 12 defuncions i 145 altes.

 

 

About Author

background