TOP
Agents del GAR de la Guàrdia Civil a Sant Ferran.

Detencions i registres en l’operatiu antidroga de la Guàrdia Civil

Efectius del Grup d’Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil s’han desplaçat a Formentera per desplegar un operatiu antidroga que ha culminat amb “diverses detencions i registres domiciliaris”, segons han confirmat a Ràdio Illa fonts pròximes a la investigació. Així mateix, també s’ha confiscat una quantitat de cocaïna que des de la Guàrdia Civil encara no s’ha determinat.
L’operació ha començat poc després de les 8 h del matí d’avui, amb un desplegament d’agents del GAR, equipats amb arma llarga i armilles antibales, a Sant Ferran i es Pujols.
A Sant Ferran l’operatiu s’ha concentrat en el carrer Guillem de Montgrí i en el primer tram del carrer Mallorca. Segons els vesins, hauria comprès el registre en almenys un dels habitatges de la zona.
As Pujols Ràdio Illa ha comprovat ‘in situ’ com es practicava el registre en un apartament d’un dels edificis plurifamiliars de la plaça Europa. Els agents han extret de l’habitatge material embalat en caixes i bosses. En aquesta acció as Pujols també hi han participat agents de la Policia Local de paisà i uniformats, que col·laboraven amb els efectius de l’institut armat. Vesins d’aquest bloc han explicat a Ràdio Illa que, en l’apartament on s’ha fet el registre, des de principis d’estiu han detectat una constant entrada i sortida de persones. Al migdia l’operació antidroga seguia en marxa a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES