TOP
Fragment del Cartell.

Dia de les Balears amb contacontes, ball pagès, teatre i concerts

El Consell ha programat una sèrie d’activitats per commemorar el Dia de les Illes Balears, que se celebrarà el pròxim divendres 1 de març.

El primer dels actes anirà dirigit als més petits i consistirà en un contacontes, ‘El follet blavet‘, a càrrec d’Estudi Zero Teatre. Serà al Punt de Lectura de Sant Ferran el dijous 29 a les 17 h.

Dia de les Balears
L’1 de març, Dia de les Balears, la plaça de Sant Francesc acollirà l’acte institucional. Tot seguit, a les 12 h, hi haurà ball pagès amb Es Xacoters i Es Pastorells.

Ja de tarda, a les 19 h, la Sala de Cultura Cinema acollirà una vetlada de concerts de la mà de L’Arannà i de Marcos Mezquida. El primer d’ells, ‘La salamandra‘, és un espectacle musical de creació pròpia inspirat en la figura de Mercè Rodoreda, que converteix per primera volta en cançons alguns dels millors contes de l’autora. Fragments i imatges continguts en ‘Viatges i flors’, ‘Jardí vora la mar’ o ‘La meva Cristina i altres contes’ es representen en un format a duo de teclats, veus i sintetitzadors en forma de cançó.

Després serà el torn de Marco Mezquida, un dels artistes més brillants i prometedors de l’escena musical europea. Nascut a Menorca el 1987, Mezquida ha gravat més de vint discos i ha col·laborat en una cinquantena de treballs més sent membre d’algunes de les millors formacions de l’escena estatal.

Aquestes actuacions seran de franc. Això sí, amb aforament limitat.

Teatre
Els actes commemoratius del Dia de les Balears es tancaran el dissabte 2 de març amb l’escenificació de l’obra de teatre ‘Dones de la sal‘, a càrrec de la Companyia de Teatre Pedro Cañestro. Serà a la Sala de Cultura Cinema a les 20.30 h. La venda anticipada d’entrades es realitza a través de www.entradesformentera.cat

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES