El conselller de Turisme, Comerç, Innovació i Habitatge, Artal Mayans, i la Secretària General de la PIMEF, Lidia Álvarez, a Ràdio Illa. Dilluns comencen les Setmanes Gastronòmiques: “Cada vegada agrada més als residents”
Avui al ‘De Far a Far’, el Conseller de Turisme, Comerç, Innovacio i Habitatge, Artal Mayans i la secretària general de la PIMEF, Lídia Álvarez han presentat les Setmanes Gastronòmiques, que començen aquest dilluns i s’allaragaran fins el 26 d’octubre. També ens ha acompanyat en Borja Molins, responsable i cuiner del restaurant 190 pasos, que va guanyar la darrera edició d’aquestes setmanes.
Enguany aquesta activitat compta amb la participació de catorze restaurants que oferiran menús basats en la gastronomia de Formentera.
Borja Molins, 190 pasos
Borja Molins, guanyador de l’anterior edició ha assegurat que la seva participació en aquesta iniciativa l’ha ajudat a donar a conèixer la seva proposta, tot i que els preus que ofereixen han de ser molt competitius. A més, ha explicat que ha invertit el premi en el seu resturant en mobiliari que s’havia espanyat.
Premis
El primer premi pel restaurador millor votat és de 1.500 euros, de 1.000 euros pel segon i, pels comensals que participin en la votació d’almenys dos propostes, hi ha un sorteig de 500 euros i un descompte de 5 euros en gelat de ‘LadaCream’.
Consulta els menús
Els menús i diponibilitat d’horaris es pot consultar al web de la Pimef o bé a la pàgina de Formentera.es.
Podeu escoltar l’entrevista sencera a continuació:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.









