TOP
La coordinadora de vacunació, Encarna Medina, administra la 4a dosi a una usuària. ASEF

Dilluns vinent s’inicia la vaccinació de la segona dosi de reforç anticovid en majors de 80 anys

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha posat en marxa avui la vaccinació de la segona dosi de reforç contra la covid a usuaris i professionals sanitaris de les residències sociosanitàries d’Eivissa.

L’administració d’aquesta nova dosi del vaccí s’estendrà a partir de dilluns vinent, 03 d’octubre, amb una segona fase dirigida als majors de 80 anys, als qui es vacunarà en ordre descendent d’edat per grups.
Aquesta vacunació recaurà en els centres de salut d’Atenció Primària. Els usuaris seran citats als seus centres de salut com s’ha fet en campanyes anteriors. A la nostra illa, el punt de vaccinació serà l’Hospital, mentre que a Eivissa s’habilitaran l’edifici J, a la segona planta de l’antic Hospital Can Misses, així com els centres de Salut Sant Antoni i de Santa Eulària.

Finalment, el 13 d’octubre s’obriran les agendes de l’aplicació BitCita per a vacunar a majors de 60 anys i personal sanitari, que podran triar entre els quatre punts de vacunació que s’habilitaran en diferents horaris, de dilluns a diumenge.

El vaccí que s’administrarà serà la Pfizer Comirnaty Bivalent, que protegeix contra les variants òmicron B4 i B5 que són les més presents a les nostres illes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES