TOP
Entrada de l’escoleta de Sant Ferran. Foto: CIF

Dilluns vinent s’obren les inscripcions per 7 places a l’escoleta de Sant Ferran

Entre el proper dilluns, 31 de gener, i el divendres 4 de febrer restarà obert el procés extraordinari d’inscripció a la nova escoleta de Sant Ferran per als nadons nascuts l’any 2021.
“L’escoleta de Sant Ferran oferta set noves places per a infants nascuts l’any 2021 en un procés d’inscripció extraordinari”, ha explicat la consellera d’Educació, Susana Labrador, que ha mostrat la seva satisfacció “per oferir més places als infants i les famílies de Formentera que ho necessitin”.

Inscripcions i calendari
Les inscripcions es podran fer de manera telemàtica a través de l’OVAC o de manera presencial a l’escoleta Sa Miranda (Sant Francesc) amb cita prèvia trucant al 971 32 34 15 (de dilluns a divendres de 9.30 h a 14.30 h). A causa de la situació sanitària no s’atendran les famílies sense cita prèvia. No s’admetran peticions ni entrega de documentació fora de la data establerta.

Un cop presentades les sol·licituds, el procés d’admissions seguirà el següent calendari: el 9 de febrer es publicarà el llistat provisional, del 9 a l’11 de febrer estarà obert el període de reclamacions, el 16 de febrer es publicarà el llistat definitiu, i del 17 al 21 de febrer es faran les matriculacions. Els infants podran començar a anar a l’escoleta al mes de març.

L’escoleta de Sant Ferran ha obert portes aquest curs escolar. Actualment, acull 27 infants d’entre 1 i 3 anys i hi fan feina 5 treballadores. Pel que fa a l’escoleta Sa Miranda, a hores d’ara acull 82 infants de 0 a 3 anys, 7 d’aquests són nadons. La consellera Susana Labrador espera que amb aquest nou grup, la llista d’espera per a nadons també es redueixi a zero, com normalment passa amb les altres edats. A més, ha recordat que la infraestructura de l’escoleta de Sant Ferran està preparada per créixer en cas de necessitat.

Compartir

PROGRAMES