TOP
Foto d’arxiu dels representants de la PIMEF, Pep Mayans i Lídia Álvarez, a Ràdio Illa.

Disconformitat de la PIMEF amb les “mesures restrictives” a la restauració

La PIMEF ha expressat avui en nota de premsa la seva disconformitat amb algunes de les mesures restrictives que ha pres el Govern Balear que afecten el sector de restauració.
Des de la patronal es comparteix i es valora positivament que la desescalada cap a la temporada ha de ser lenta per a no córrer riscos de rebrots, encara que es pensa que les mesures “han de ser coherents i seguint tant criteris sanitaris com l’organització lògica dels establiments a més de ser pràctiques i fàcils d’implantar”.

Cansats del canvi de criteri continu a l’hora d’imposar mesures
Així, des de PIMEF no s’entén que cafeteries i restaurants hagin de tancar 2 hores durant el cap de setmana, ja que aquesta mesura suposa un sobreesforç organitzatiu per a unes empreses “bastant esgotades ja amb el continu canvi de criteri a l’hora d’imposar mesures”, apunten des de l’empresariat, que tem que “aquestes mesures d’horaris per dies resultaran confuses per als clients i això desembocarà en més pèrdues econòmiques per al sector”.

Crítica a les filtracions als mitjans
Des de PIMEF s’entén que la prioritat és buscar la fórmula més gradual per a no posar en perill la possible temporada turística, però no es comparteix que les mesures que està prenent el Govern “es filtrin als mitjans de comunicació abans d’asseure’s amb el sector de restauració i escoltar les seves propostes, tal com ha ocorregut en anteriors ocasions”. Malgrat això, s’agraeix l’esforç realitzat pel Consell de Formentera per a traslladar i defensar les seves propostes davant el Govern Balear.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES