TOP
Pepita Gabaldar a Ràdio Illa.

“Dones de qualsevol edat han d’exigir mamografies a la Seguretat Social”

En el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, la presidenta de la Junta Comarcal de l’AECC a Formentera, Pepita Gabaldar, parla de la campanya de l’Ib Salut de detecció precoç d’aquesta patologia. Aquest programa està disponible per a la franja de 50 a 69 anys, però Gabaldar assenyala que les dones de qualsevol edat que sospitin que podrien patir càncer de mama han d’exigir que els hi facin aquestes proves gratuïtament a la salut pública.

Així mateix Gabaldar ha explicat l’esforç que fa l’AECC per ajudar econòmicament a les persones que, afectades pel càncer, veuen com disminueixen els seus ingressos. La presidenta de l’entitat ha esmentat que en el darrer mes ha concedit ajudes per valor de 9.000 euros.
D’altra banda, Gabaldar ha explicat que aquest diumenge se celebra la marxa contra el càncer, que partirà a les 17 hores del moll pesquer i arribarà fins a la platja de Llevant. La inscripció solidària de 8 euros, es pot fer dimarts al matí a la plaça de la Constitució o a l’Hospital i de tarda, de 17 a 19 hores, al Poliesportiu Antoni Blanc.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES