TOP
Es realitzaran unes 80 visites a empreses de la nostra illa.

Dos inspectors per lluitar contra la precarietat laboral a Formentera

Formentera comptarà aquest estiu amb dos inspectors de treball que vetllaran per l’aplicació del sisè Pla de Lluita contra la Precarietat Laboral a Balears, un pla que incidirà principalment a reduir l’anomenada “parcialitat no desitjada”, és a dir, la d’aquells treballadors que voldrien treballar més hores del que fan, i que afecta un 17,6% de les dones i un 8,4% dels homes a la nostra comunitat.

Aquests inspectors, que realitzaran una vuitantena de visites a empreses, faran un control dels temps de treball i les manques d’alta a la Seguretat Social.
El dispositiu a les Pitiüses, que comptarà també amb vuit inspectors a Eivissa que duran a terme 320 actuacions, comptarà també enguany amb una administrativa per a agilitar la tramitació dels expedients.

Des de l’aplicació del primer “Pla de Lluita contra la Precarietat”, el 2015, més de 30.700 treballadors han millorat les seves condicions de treball. En el darrer any, el nombre de beneficiaris per millores derivades d’infraccions detectades en aquestes inspeccions va ser d’uns 6.700 treballadors a tot Balears.

Compartir

PROGRAMES