TOP
Dudu Baliano, avui a Ràdio Illa.

Dudu (Escoleta de Futsal): “Hem vengut per formar a nens i nenes en futbol i molt més”

El responsable de la nova escoleta de futbol sala de la SD Formentera, Dudu Baliano, explica a Ràdio Illa els fonaments d’aquest nou espai d’esport i formació. El formenterer d’origen brasiler destaca que l’objectiu d’aquesta escoleta, dirigida a nens i nenes nascuts el 2018 i 2019, és introduir-los en la pràctica esportiva, que es formin en els valors de grup i solidaritat entre companys i que es familiaritzin amb la pilota.

Horaris, Inscripcions i més informació
L’inici de l’activitat serà el 17 d’octubre i es faran dos entrenaments setmanals; dimarts i dijous amb un horari de 15.45 h a 17 h al Poliesportiu Antoni Blanc. L’horari és complementari al de l’escoleta de futbol, que és els dimecres i els divendres (de 16.15 h a 17.15 h), per facilitar que boixes i boixos puguin compaginar les dues activitats.
La inscripció a la nova escoleta pot ser presencial a les oficines del club (Camp de futbol, de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, admin@sdformentera.es) o bé en línia des del web sdformentera.es.
Per a més informació sobre les característiques de l’escoleta, podeu contactar amb Dudu Baliano (Tel. 606 89 85 76) o amb el responsable de l’Escola de futbol francescobattaglia.sdformentera@gmail.com.

De Rio a Formentera
Així mateix, en aquesta entrevista Baliano fa un repàs de la seva trajectòria professional fins a arribar a Formentera. Procedent d’una família humil de Rio de Janeiro, el futbol li obrí les portes a la formació acadèmica i amb 20 anys li va permetre fer el salt a Europa. Arribat a Portugal, primer jugà en un equip de futbol 11 i posteriorment es dedicà plenament al futbol sala. La seva carrera el portà a diversos equips d’Espanya fins que el 2003 recalà al llavors Friesa Formentera, on començà com a jugador de pista i arran d’una lesió, ocupà la banqueta fins al 2007.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES