El 8è trofeu Trasmapi serà amb públic i de franc

La SD Formentera ha presentat la VIII edició del Trofeu Trasmapi que enfrontarà l’equip roig i negre amb el CD Eivissa aquest diumenge a les 12.30 h al Camp Municipal d’Esports. La transmissió de Ràdio Illa amb la veu de Xavi Guasch, també torna diumenge, a partir de les 12.15 h.

Torna el futbol a Formentera
Un partit que transcendeix més enllà del mateix Trofeu, ja que torna el futbol a Formentera després de l’aturada general que hi va haver en el mes de març passat, a causa de la pandèmia sanitària de la covid. En aquest sentit, la principal novetat és que els socis i sòcies podran tornar a ocupar les graderies del Camp Municipal de forma ordenada i limitada.

Plànol d’accés i sortida del camp per al partit de diumenge.

Així, l’entrada serà gratuïta per a tots els assistents fent reserva prèvia. Els socis tindran prioritat a l’hora de reservar l’entrada de manera anticipada i podran adquirir fins a un màxim de dues entrades. Si l’aforament no es completa, el Club oferirà les places lliures al públic general.
La reserva prèvia s’ha de tramitar de forma presencial a les oficines del camp de futbol des d’aquest dimarts fins divendres, de 16 a 20 h.
Per a poder realitzar aquest partit amb públic a Formentera, el Club ha sol·licitat els permisos necessaris i disposarà de totes les mesures de seguretat indicades per evitar possibles contagis.
Des de la SD Formentera s’anima a l’afició a participar d’aquesta jornada tan especial.

About Author

Comments are closed.

background