TOP

El càncer de mama afecta a 500 persones a les Balears

Una malaltia que ha afectat majoritàriament a dones d’entre 45 i 65 anys. Per commemorar el dia internacinal de la lluita contra el càncer de mama, la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer de Formentera muntarà avui una taula informativa a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.

A més, l’AECC ha organitzat una caminada solidària contra el càncer que tendrà lloc el dissabte vinent i sortirà a les 16 h del Moll de Pescadors de la Savina.
A més, el 4 de novembre se celebrarà un sopar solidari a benefici de l’associació en el restaurant Caminito des Pujols per un preu de 45 euros. La vetllada estarà animada amb música i es farà una rifa de regals de donacions d’empreses de Formentera.
D’altra banda, la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha destacat la tasca de la Junta Local de l’AECC de Formentera, que es va crear l’any 2015 i que ha posat en marxa el servei de psico-oncologia a Formentera que ha atès a més de 30 pacients. D’altra banda, també amb el suport de l’associació, des de fa 3 mesos es dóna el servei d’una treballadora social especialitzada en casos d’oncologia, que ofereix consultes una vegada a la setmana al Casal d’Entitats.

Compartir

PROGRAMES