TOP
Cartell d’activitats.

El Casal de Joves celebra el XV aniversari

L’àrea de Joventut ha informat avui de les activitats organitzades al Casal de Joves durant aquest mes de març. La consellera de l’àrea, Vanessa Parellada, ha destacat que aquest mes el Casal celebra el 15è aniversari, i per això estan preparant una festa molt especial per als usuaris i usuàries del casal, acompanyats del personal.

Les activitats d’aquest mes comencen avui divendres amb una tarda amb jocs de memòria. Demà dissabte arriba el torn de la tarda d’art, on els usuaris expressaran la seva faceta més creativa.

El Dia de la Dona, 8 de març, es projectarà un film relacionat amb aquesta temàtica. “Aprofitam aquestes jornades perquè el jovent en conegui la part reivindicativa i la història, i creï un esperit crític que ens ajudi a fer una societat més justa i igualitària”, ha destacat Parellada.

Les activitats continuaran durant tot el mes amb jocs al casal el divendres 10, un torneig de tenis taula el dissabte 11, un taller de collage el dimecres 15, un taller de henna el divendres 17, treballs manuals per a famílies el dissabte 19, la projecció de la pel·lícula Green book el dimecres 22, un taller de cuina de natilles el divendres 24, Holi Intercultural el dissabte 25 i la pel·lícula Planet 51 el dimecres 29. Com a colofó, el divendres 31 de mar, es farà una festa per celebrar el quinzè aniversari del Casal.

El Casal de Joves està adreçat a infants i joves a partir de deu anys i roman obert de dimarts a dissabte de 16 h a 22 h al llarg de tot l’any.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES