TOP
Retorn a la normalitat del Centre de Dia. Foto: CIF

El Centre de Dia reobre dilluns amb atenció individualitzada i cita prèvia

El Consell informa que aquest dilluns reobre el Centre de Dia per reprendre el servei presencial amb atenció individualitzada i cita prèvia.
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha assenyalat que en aquesta assistència individualitzada “es prioritzen aquells casos amb més necessitat, que són els que tenen major grau de dependència i també amb la necessitat de conciliació de la vida laboral de les seves cuidadores i cuidadors”. Ramírez ha agraït la feina del personal del Centre durant el període de confinament, i ha recordat que la suspensió del servei presencial del Centre de Dia va ser una de les primeres mesures, juntament amb el tancament dels clubs de majors, que va prendre el Consell “fins i tot abans de la declaració de l’estat d’alarma”.

Mesures de seguretat
Des de Benestar Social es recorda que, per tal de garantir les mesures de distanciament establertes arran de l’estat d’alarma, l’ocupació del centre no pot superar el 30% del seu aforament.
Abans de l’entrada de l’usuari al servei, es prendran les mesures de seguretat que recomanen les autoritats sanitàries i es farà un control estricte (rentat de mans, temperatura, mascareta, distanciament…).
El centre, a més, proporcionarà als usuaris els materials de protecció recomanats per les autoritats sanitàries.
Així mateix, el Centre de Dia seguirà oferint suport de manera telemàtica o a domicili als usuaris que no puguin o no vulguin desplaçar-s’hi.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES