TOP
El nou vehicle ha tingut un cost de 27.758 €. Foto: CIF

El Centre d’Esports Nàutics incorpora un vehicle adaptat

L’àrea d’Esports ha incorporat un vehicle que es farà servir tant per a persones amb mobilitat reduïda i amb necessitats especials, com per al desplaçament dels joves regatistes del Centre d’Esports Nàutics de Formentera.
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que “els principals objectius de l’adquisició de la furgoneta són apropar al CENF i a les activitats nàutiques a les persones amb dificultats per accedir-hi”. Així, aquest vehicle desplaçarà usuaris del Centre de Dia, persones amb risc d’exclusió social i escolars, entre altres. “A més, es faran els desplaçaments entre les illes dels joves regatistes del CENF i s’hi podrà transportar el material nàutic perquè segueixin formant-se, experimentant i desenvolupant-se en el món de la navegació i la competició”, ha assenyalat la consellera.

Col·laboració amb la Caixa
El vehicle, finançat en part per la Fundació la Caixa amb col·laboració de CaixaBank, que ha aportat 19.420 €, és una furgoneta model Renault Traffic de nou places, que ha tingut un cost de 27.758 €.
La col·laboració amb l’Obra Social la Caixa es va iniciar el 2017 amb la compra d’una embarcació d’escola adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, que és l’embarcació col·lectiva model Cyclone amb capacitat per a dotze persones. Avui dia, la segueixen fent servir els usuaris del Centre de Dia i altres usuaris del CENF.

Compartir

PROGRAMES