El Cinema oferirà curts abans de cada sessió en el mes de la discapacitat

En el marc de les activitats programades en el mes de la Discapacitat, durant el desembre es projectarà al Cinema Municipal un curt abans de cada sessió ordinària.
En la projecció d’aquest cap de setmana, en què podrem veure Joker, el curt ofert serà Disminuir el paso (2008), d’Iván Hermés, que explica la història d’un al·lot autista que es presenta, amb l’ajuda del seu germà, a una competició per a discapacitats. El curt, de poc menys de 10 minuts, es projecta a Formentera gràcies a la col·laboració de Formentera Film Festival i SOIFF (Soria International Film Festival) i compta en el repartiment amb el cèlebre Hugo Silva, a més d’Eduardo Velasco i Jordi Vilches.
El cap de setmana del 13 i 15 de desembre el curt seleccionat serà Casa (2012), de Carlos Martín. El film de 7 minuts, compta en el repartiment amb Maximiliano Márquez i Carlos Martín.
Així mateix, el 20 i 22 de desembre es podrà veure ¿Quién es quién? un curt de gairebé 2 minuts obra de Down Espanya i que forma part de la campanya commemorativa del síndrome de down de 2019.
Els dies 27 i 29 es projectarà Auténticoauténtica, un curt de menys de 4 minuts de Down Espanya, de la campanya commemorativa del síndrome de down de 2018.

About Author

Comments are closed.

background