TOP

El Cinema s’omple en la sessió informativa de la normativa turística

Més de 250 persones acudiren ahir a la xerrada que la consellera de Territori i Turisme, Alejandra Ferrer, portà a terme per explicar la nova regulació de la comercialització d’estades turístiques vacacionals. La consellera, acompanyada del lletrat responsable d’Ordenació Turística del Consell Insular de Formentera, David Francés, va fer un repàs a les modificacions de les normatives en matèria de regulació turística de l’illa de Formentera.

Les modificacions del Pla Territorial sobre la taula
Alejandra Ferrer es va referir a les modificacions del Pla Territorial de Formentera per establir la zonificació turística i el sostre de places turístiques. També va parlar de la modificació del Pla de Qualitat d’estades turístiques en habitatges, de la modificació de l’ordenança de Preus públics de les Places turístiques, de la modificació de l’ordenança de serveis administratius turístics i de la modificació del Reglament d’Estades Turístiques 1/2015.

L’Àrea de Turisme es reforçarà per a l’ocasió
La consellera aprofità per recordar que les declaracions de noves activitats turístiques podran registrar-se a la institució insular a partir de l’abril i assegurà que l’Àrea de Turisme serà reforçada per assumir l’augment del volum de tràmits per part dels propietaris i comercialitzadors d’allotjaments turístics. Els interessats que així ho desitgin poden demanar més informació al correu electrònic: ordenacioturistica@conselldeformentera.cat

Compartir

PROGRAMES