El Consell destina 32.000 euros a ajudes per a festes i actes culturals

S’ha obert el termini perquè les associacions sense ànim de lucre, culturals o de veïns o comissions de festes, puguin sol·licitar subvencions per a la realització de festes i activitats tradicionals o culturals a Formentera. El Consell destina aquest any una partida de 32.000 € a aquesta convocatòria.
La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha volgut fer un «especial agraïment a les associacions que en un any tan complicat s’han esforçat per organitzar actes culturals per les festes patronals» i també ha tengut paraules d’ànim «per les que no han pogut organitzar-les per mor de les restriccions del moment o per les dificultats».

Requisits
Una comissió tècnica avaluadora serà l’encarregada d’examinar les sol·licituds i la documentació presentada i comprovarà les dades en virtut de les quals s’haurà d’adoptar la resolució. Les associacions o comissions han de tenir domicili social i fiscal a l’illa de Formentera, estar inscrites al Registre d’Entitats Ciutadanes del Consell i també al Registre d’Associacions del Govern de les Illes Balears. El pagament de les ajudes es fa amb caràcter retroactiu per al període comprès entre novembre de 2019 i octubre 2020.
El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre. Es poden presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera, amb cita prèvia telefonant al 971321087, o a través de l’OVAC (Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana).

About Author

Comments are closed.

background