TOP
La plaça de la Constitució, amb la seu del Consell de Formentera.

El Consell ofereix set llocs de feina dins del programa SOIB Joves Qualificats

L’àrea insular de Desenvolupament Local informa que aquest mes de setembre s’obrin els processos de selecció per la contractació de set persones dins de del programa SOIB Joves Qualificats – Entitats Locals 2022 per treballar al Consell de Formentera.
Els llocs de treball que s’ofereixen són dos places d’educador infantil, dos places de tècnic auxiliar d’Esports, una plaça d’arquitecte tècnic, una plaça de tècnic d’Igualtat i una plaça d’enginyer tècnic. Tots els contractes s’iniciaran entre l’1 i el 15 d’octubre i tendran una durada d’un any.
El programa està promogut pel SOIB i cerca fomentar l’ocupació entre el col·lectiu de joves desocupats majors de 18 anys i menors de 30, inscrits al SOIB com a demandants d’ocupació, així com al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació universitària o formació professional de grau superior acreditada, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seua formació.

Ana Juan: “Més possibilitats d’inserció en el mercat laboral”
La presidenta i consellera d’Emprenedoria del Consell, Ana Juan, ha destacat que el programa del SOIB, que ja va contractar dos persones la darrera convocatòria a l’illa, “és molt interessant perquè els joves millorin la seua formació i tenguin més possibilitats d’inserció en el mercat laboral”.
Els interessats podran inscriure’s a les diferents ofertes en el web del SOIB, un cop hagin set publicades, a través del següent enllaç:
https://soib.es/es/informacio-i-ofertes-soib-jove-qualificats-entitats-locals/
Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb l’Àrea de Desenvolupament Local al telèfon 971 073 887 i al correu aodlformentera@conselldeformentera.cat.
El programa SOIB Joves Qualificats – Entitats Locals 2022 és finançat amb fons del SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb fons de Conferència Sectorial.
Places i titulacions:

ÀREA D’URBANISME I ORDENACIÓ DEL TERRITORI
Una plaça d’arquitecte tècnic, grup A2 (grau en estudis d’Arquitectura / grau en Arquitectura Tècnica i Edificació).
ÀREA D’EDUCACIÓ
Dos places d’educador infantil, grup C1 (formació professional de grau superior en Educació Infantil).
ÀREA D’IGUALTAT
Una plaça de tècnic d’Igualtat, grup A2 (grau en Psicologia, Treball Social, Sociologia, Antropologia, Educació Social, Relacions Laborals, Dret, ADE o Pedagogia)
ÀREA D’ESPORT
Dos places de tècnic auxiliar d’Esports, grup C1 (formació professional de grau superior en Activitats Físiques i Esportives).
ÀREA MEDI AMBIENT
Una plaça d’enginyer tècnic, grup A2 (grau en Enginyeria de Disseny Industrial, Enginyeria de l’Energia, Enginyeria de Camins, Canals i Ports o Enginyeria Tècnica).

Compartir

Comentaris (2)

  • Pedro Galli

    La idea es crear trabajo en el sector civil, no en el sector estatal …

  • Pedro Galli

    A pesar de dejar en evidencia que el gobierno no es capaz de crear trabajo en el sector civil, se sigue escudando en su función “social”. Esos salarios salen de los impuestos, no de riqueza creada. Y si lo multiplicamos por todos los ayuntamientos de España, nos sale inviable salir del 1,5 BILLÓN de euros de deuda estatal (y creciendo), lo que a los jóvenes les deja un país cada vez más endeudado.

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES