TOP
Els tallers s’impartiran durant el mes de novembre.

El Consell organitza un cicle de tallers per impulsar el comerç

L’àrea insular de Comerç ha organitzat per al pròxim mes de novembre un cicle de tallers per impulsar el comerç de Formentera que forma part del Pla per a l’enfortiment del comerç que s’ha presentat enguany. La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha assenyalat que l’objectiu d’aquests tallers és “posar noves eines i idees a l’abast dels comerciants de Formentera per millorar la seua competència”.
La consultoria Focalizza, encarregada de l’elaboració del Pla i especialitzada en el desenvolupament de l’activitat comercial, impartirà aquests tallers que se celebraran de manera telemàtica.

Diverses temàtiques orientades al comerç
El primer dels tallers serà el de ‘Competències i habilitats digitals per a la gestió d’un punt de venda’, s’impartirà els dies 7 i 9 de novembre; el següent, ‘Estratègies de màrqueting per a la gestió d’un punt de venda’, serà el 14 i el 16 de novembre, i el tercer i últim, ‘Deu accions per fidelitzar la clientela a l’illa’, està programat per als dies 21 i 23 de novembre.
Tots els tallers s’impartiran en horari de 14 a 16 hores. Per a més informació i inscripcions podeu contactar al correu electrònic mercats@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 275 ext. 2.

Unes formacions que responen a les demandes del sector
El Pla d’enfortiment comercial de Formentera planteja les següents línies estratègiques: impulsar la planificació de l’activitat comercial, impulsar la competitivitat del comerç de l’illa, preservar el model de proximitat, i promoure i regular l’espai comercial. Ana Juan ha recordat que l’elaboració i desenvolupament d’aquest Pla “recull els suggeriments i les inquietuds del sector comercial de l’illa”.

Compartir

PROGRAMES