El Consell readapta la campanya anti-covid per informar sobre l’ús obligat de la mascareta

El Consell de Formentera ha presentat avui el redisseny de la campanya per informar a turistes i residents sobre les principals mesures de prevenció per evitar la propagació de la covid-19 a l’illa. «Amb la introducció de la nova normativa que obliga a fer servir la mascareta en la gran majoria dels espais públics, hem hagut de readaptar la nostra campanya informativa», segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.
«Protegeix Formentera, per tu i per tothom!», és l’eslògan de la campanya on s’assenyalen les principals normatives per evitar la propagació de la covid-19 a l’illa:

1. Ús obligatori de mascareta.
2. 1,5 metres de distància entre persones que no conviuen.
3. Higiene freqüent de mans

Pel que fa a l’ús de mascareta, s’han especificat els principals llocs on hi ha excepcions a la norma, al cartell general, i de manera més específica a un altre fet només per ús de mascareta. Les excepcions es refereixen a les platges, piscines, fora dels nuclis urbans o mentre es practica esport o en situacions de consum de menjar o beure. A més, es destaca que aquesta norma no és aplicable per als menors de 6 anys.

Cartelleres i establiments
La campanya es difondrà en les principals cartelleres de l’illa, restaurants i hotels, entre d’altres. A més, es pot consultar a l’apartat web de la pàgina de turisme formentera.es/covid. El missatge està escrit en tres idiomes, català castellà i anglès per poder arribar a residents i també a turistes. En aquest sentit la presidenta del Consell ha explicat que «després del bon comportament que han tengut i tenen durant aquesta crisi sanitària els residents de Formentera, així com els nostres empresaris, volem demanar als nostres visitants que també ens ajudin a protegir Formentera perquè la pandèmia segueix activa i un repunt a la nostra illa podria significar la tornada a la casella de sortida».

About Author

Comments are closed.

background