TOP
Cartell de la campanya.

El Consell reparteix materials per netejar els excrements de cans

L’àrea de Medi Ambient ha iniciat una campanya de conscienciació de neteja perquè els propietaris de cans recullin els excrements de les seves mascotes a la via pública. Per facilitar aquesta feina als propietaris, el Consell posa a disposició de franc 3.000 dispensadors de bosses, 1.000 paquets amb bosses de recanvi i 1.000 botelles per desinfectar. Aquest material es pot passar a buscar a la conselleria de Medi Ambient, ubicada al carrer de Mallorca, 15 de Sant Ferran.

Requisits
Els propietaris han de demanar cita al tel. 971 32 12 10 o a través del correu electrònic mediambient@conselldeformentera.cat i han de presentar justificant del xip de l’animal.
El Consell ha encarregat el material en funció del nombre de xips que hi ha a l’illa. D’acord amb el Registre d’Identificació d’Animals de Companyia de les Illes Balears, RIACIB, a Formentera en consten 3.105 de l’espècie canina.

Fomentar els valors de la neteja i el respecte de l’entorn
El conseller de Medi Ambient, Antonio Jesús Sanz, ha recordat que els propietaris d’animals “s’han de fer responsables d’aquests. Amb aquesta campanya tots podem ser una mica més conscients per mantenir els carrers i els parcs nets. Des del Consell, apel·lam a la responsabilitat dels propietaris i col·laborem perquè entre tots hem de fomentar els valors de la neteja i el respecte de l’entorn”, ha assenyalat.
L’adquisició d’aquest material ha tengut un pressupost de 6.220 euros, IVA inclòs.

Compartir

PROGRAMES