TOP
Ana Juan desitja que l’aprovació del decret de transport marítim sigui una realitat al més aviat possible. foto: 7bts

El Consell veu bé el concurs, però torna a reclamar l’aprovació del decret de transport marítim

La presidenta del Consell, Ana Juan, ha valorat en positiu l’anunci fet ahir pel conseller balear de Mobilitat, Josep Marí ‘Agustinet’, de destinar una partida de 554.000 euros per convocar un concurs per garantir la connexió marítima amb una barca de Formentera cap a Eivissa a les 06 h i una de tornada des d’Eivissa a les 22.30 h.
La presidenta ha afirmat que “des del Consell consideram que és una bona notícia que, d’una vegada per totes, es garanteixi de manera definitiva aquest servei d’interès públic i s’atenguin les demandes de la ciutadania de Formentera”.
Per a Juan, però, és necessari, tal com s’ha reclamat amb insistència i des d’anys enrere des de la nostra illa, que “s’aprovi el decret que desenvolupi la Llei de transport marítim de Balears”. La cap del Govern insular ha esmentat que li consta que s’hi està fent feina per part de la conselleria i ha desitjat que l’aprovació d’aquest decret sigui una realitat al més aviat possible perquè “no hàgim d’estar pendents de la voluntat de les navilieres de complir amb aquest servei”, ha recalcat.

Compartir

PROGRAMES