TOP

El detingut per l’atracament al basar de Sant Ferran ingressa en presó provisional sense fiança

El Tribunal Superior de Justícia de Balears ha confirmat a Ràdio Illa que el jutge d’instrucció d’Eivissa ha ordenat presó sense fiança per l’home de 31 anys que respon a les sigles d’AP i que fou arrestat el vespre del passat dimecres a Sant Ferran per haver robat al basar Asia i a la Cafeteria Patiño de la localitat de ses Roques. El sospitós ha ingressat a la presó d’Eivissa i se l’acusa de la comissió de cinc delictes: un robatori amb violència, dos robatoris amb força, un delicte de danys i un altre de trencament de condemna.
Des de l’oficina de Comunicació del Tribunal Superior s’ha aclarit que l’advocat de l’acusat pot demanar revisió de la presó provisional si aporta alguna nova prova o reclamar una vista de llibertat, en la qual el jutge d’instrucció haurà de decidir si el sospitós continua a la presó o queda en llibertat pendent de judici. Cal mencionar que l’acusat pot romandre fins a un màxim de dos anys en presó provisional.

Robatoris a Sant Ferran
Recordam que el detingut va atracar presumptament el passat dimarts el basar Asia de Sant Ferran armat amb una destral, emportant-se un botí d’entre 300 i 400 euros. Hores més tard, en plena matinada, suposadament va rompre un vidre de la Cafetería Patiño, establiment en què va accedir per endur-se la caixa registradora, amb uns 100 euros a dins.

Compartir

PROGRAMES