Celebració d’un dels gols de la jornada 21 contra la UD Eivissa B. Arxiu SDF.

El filial no afluixa i goleja a Sant Agustí (2-7) encara que tengui lligada la classificació pel play-off

La SD Formentera B no baixa el ritme i aquesta jornada ha sumat una nova victòria al camp del Bahia de Sant Agustí, el cuer de la classificació, amb una golejada per 2 a 7.
Un partit que els roigs-i-negres han dominat amb claredat des de l’inici i que han deixat sentenciat en la primera part, en arribar al descans amb una renda a favor d’1 a 5, amb gols d’Óscar Gualdrón, Junio Santos, Alexander Durango, Nico Dellamea i Liam Prados.
Els següents 45 minuts han set un tràmit pel conjunt d’Armando, que ha tornat a veure porteria ben aviat, amb un gol d’Adán Ferrer al 49′, el sisè, i Junio Santos, que ha marcat per partida doble, fent pujar el 7è gol al compte formenterer.
Una victòria còmoda del Formentera B, que continua preparant-se per arribar en el millor estat de forma possible a l’eliminatòria prèvia d’ascens a Tercera Divisió RFEF.