El Formentera B celebra el gol de Neto contra Ses Païsses.

El filial torna a guanyar en el darrer partit de lliga regular (Formentera B, 4 – Ses Païsses, 3)

El Formentera ha posat punt final a la fase regular del campionat, ja que descansarà en l’última jornada de lliga el pròxim cap de setmana, i ho ha fet amb victòria davant el CDS Ses Païsses per 4-3.
Un partit que s’ha posat de cara ben aviat, amb un gol de Neto Santana, al cap de 2 minuts de joc, en rematar al fons de la xarxa un rebuig de la defensa visitant. El segon gol no s’ha fet esperar i ha arribat al minut 9 amb una jugada d’Alexander Durango, que s’ha internat dins l’àrea rival per fer pujar el 2-0.
Al minut 14 va arribar el tercer, obra de Facu Samudio que ha transformat de forma magistral una falta directa. Amb una renda de tres gols a favor abans del quart d’hora de partit, el Formentera B, ha dominat la primera part.
En la represa, el relaxament de l’equip que entrena Armando Manthan ha set evident, i al lminut 58 els locals han encaixat un gol de penal.
El toc d’atenció ha arribat poc després, al minut 66 amb el segon penal en contra que ha xiulat l’àrbitre, Ismael Santos Lara. Una pena màxima que el CDS Ses Païsses ha transformat, deixant un ajustat 3-2 al marcador.
Els nervis han començat a aflorar entre els roigs-i-negres, però han sabut gestionar la pressió i Villar ha marcat el 4 a 2 al minut 87.
Just un minut després, al 88, el conjunt eivissenc ha tornat a retallar distàncies amb el tercer gol posant emoció als darrers minuts de partit.
Finalment, el resultat no s’ha mogut i el Formentera B s’ha emportat els 3 punts, necessaris per intentar acabar la lliga en segona posició.
Una altra nota positiva del partit d’aquest cap de setmana, ha set el retorn de José Giraldo, que ha tornat a anar convocat després superar una llarga lesió, i fins i tot, ha pogut disputar alguns minuts de joc.
Ara l’equip que entrena Armando Manthan es prepara per a l’il·lusionant play-off d’ascens a 3a Divisió que començarà en finalitzar la lliga regular.