Els formenterers s’han imposat 0-4 als santeulariencs. SDF

El Formentera B goleja a la Penya Deportiva B en el duel de filials (0-4)

La SD Formentera B està en un bon moment i això s’ha reflectit aquesta jornada davant la Penya Deportiva B. Un duel de filials, i rivals directes per entrar al play-off d’ascens a Tercera Divisió que l’equip que els al·lots d’Amando Manthan han sabut liquidar amb una golejada per 0-4.

A la primera part, els roigs-i-negres han arrencat amb un ritme molt alt que els ha permès anar-se’n al descans amb un resultat favorable de 0-2 amb gols obra d’Óscar i Haro.

Al segon període, l’equip de sa Vila des Riu ha sortit al terreny de joc amb la intenció de fer pressió alta, però el Formentera ha sabut contrarestar l’ofensiva i, en una jugada de contraatac, ha marcat el 3r gol, obra del juvenil Yasser.

El mateix Yasser ha tingut el quart gol en les seves botes al minut 70, després d’anar-se’n d’un rival que s’ha lesionat en la mateixa jugada, i quan es trobava cara a cara davant el porter rival, al qual podia superar fàcilment, ha decidit tirar la pilota a fora amb un gran gest d’esportivitat.

A la recta final del matx, el conjunt formenterer ha rematat la feina amb el quart gol, anotat per Jordi Haro.

Aquesta és la tercera victòria consecutiva del Formentera B, que evidencia el moment dolç en el qual es troba l’equip de Regional Preferent i que afronta la següent jornada de lliga davant el líder, el Sant Josep, amb la confiança d’aconseguir un bon resultat.