Óscar Gualdron, autor de dos gols, en el partit de la J9 davant el Bahía de Sant Agustí. Arxiu SDF

El Formentera B goleja en la seva cinquena victòria consecutiva, 0 a 5 a ses Païsses

El Formentera B no ha fallat en la jornada 12 de Regional Preferent i ha sumat la cinquena victòria consecutiva en lliga davant el CDS Ses Païsses amb un contundent 0 a 5. L’equip ha demostrat que vol ser un ferm candidat a fer el play-off d’ascens a Tercera Divisió i així ho ha reflectit sobre el terreny de joc desplegant un futbol de qualitat des del primer minut i amb jugades de combinació, com la que ha permès fer el primer gol que ha transformat Óscar Gualdron (minut 12).
El mateix jugador ha fet el segon al minut 29 i dos minuts després, al 31, Liam Prados ha marcat el tercer, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.
La segona part ha tingut el mateix guió amb un Formentera B crescut i dominador que no ha donat opcions al seu rival.
Al minut 65, Stefan Bringewald ha fet el quart i Neto Santana ha completat la golejada al minut 72 amb el cinquè.
Una victòria merescuda i que permet al conjunt que entrena Armando Manthan mantenir-se en la zona alta de la taula ocupant la quarta posició, en zona play-off d’ascens, amb 23 punts.