Alberto Górriz celebra el tercer gol del Formentera.

El Formentera compleix contra l’Ebro (3 – 1) i té a tocar la salvació

Victòria amb regust amarg al Municipal de Sant Francesc, ja que els resultats dels altres rivals per la permanència no han acabat d’afavorir als roigs i negres, que necessiten un empat en la darrera jornada de lliga al camp del València Mestalla per assegurar la salvació.
El matx ha començat amb un homenatge, quan els jugadors del primer equip han fet un passadís d’honor als juvenils del Formentera, que s’han proclamat campions de lliga i jugaran a la categoria nacional la pròxima temporada.
Grades plenes i molt bon ambient en una primera part que ha set molt moguda. L’Ebro s’ha avançat al marcador ben aviat, al minut 2, mitjançant Javi Sánchez, que no ha celebrat el gol pel seu passat roig i negre (0-1). Al Formentera li tocava remar i remuntar i al minut 21, Nando Quesada s’ha inventat un xut amb la cama esquerra des de fora de l’àrea que ha batut al porter visitant (1-1). Els homes de Míchel Alonso premien i en pocs minuts han aconseguit capgirar el marcador. Al minut 24, Diego Díaz ha marcat en una internada a l’àrea i l’afició ja respirava més tranquil·la (2-1). L’Ebro ha abaixat els braços i els roigs i negres ho han aprofitat per marcar el tercer, en un rebot que Górriz ha rematat al fons de la xarxa al minut 43 (3-1).
La segona part ha set més tranquil·la, sense gaires ocasions de gol i amb l’afició més pendent dels resultats que es donaven en aquesta jornada d’horaris unificats.
Al final, victòria vital pels formenterers que ha quedat esmorteïda pels tres punts que han sumat Badalona, Alzira i Deportivo Aragón. Al Formentera ara li cal sumar un punt al camp del tercer classificat, el València Mestalla, per certificar la permanència i en cas de derrota, només jugaria el play-out de descens si l’Alzira i el Deportivo Aragón guanyessin els seus partits. El desenllaç us l’explicarà Ràdio Illa el pròxim diumenge a les 12 h.